Prijslijst 2017

Prijslijst 2017

Prijslijst 2017 : Robinhood Fotografie

Het fotograferen en bewerken van foto’s doe ik vanuit een passie en niet om mijn hoofdinkomen te verdienen. Hierdoor kan ik sterk concurrerende prijzen hanteren. De vergoedingen die vanuit opdrachten worden betaald worden geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en bewerkingsprogramma’s om mijzelf op deze manier te ontwikkelen en te kunnen groeien in de fotografie.

Onderstaand ziet u een overzicht van prijzen die ik hanteer voor diverse sessies. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

Foto’s voor facebook of LinkedIn € 20,–

Deze fotoreportage duurt ca. 15 minuten en kan zowel in de fotostudio of buiten gefotografeerd worden. Na deze reportage krijgt u van mij een link toegezonden zodat u de afbeeldingen kunt downloaden. (deze afbeeldingen zijn voorzien van een watermerk). Hieruit kunt u één opname kiezen, waarvan u het bestand krijgt voor gebruik op bijv: Facebook of LinkedIn. Extra foto’s kunnen nabesteld worden voor € 7,50 per stuk.

Fotoreportage in de studio of op locatie € 35,-

De fotoreportage duurt ca. 30-45 minuten. In de studio kunt u foto’s laten maken van uw kinderen, uw baby, uw gezin, (tot maximaal 2 volwassenen of 4 kinderen) of van uw zwangere buik. U kunt daarbij kiezen uit verschillende achtergrondkleuren (wit/zwart of grijs). Na de reportage krijgt u van mij een link toegezonden zodat u de afbeeldingen kunt downloaden (deze zijn voorzien van een watermerk). Hieruit kunt u 5 opnamen kiezen, waarvan u de gecorrigeerde bestanden ontvangt in hoge resolutie, dus afdrukkwaliteit. Extra foto’s kunnen nabesteld worden voor € 7,50 per stuk.

Overige fotoreportages

Overige fotoreportages zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact met mij op via de email of telefonisch.

 

 

Logo transparant met kleur